Rise and shine!

Når vi lukker øynene her i Dagny ser vi for oss nykokt kaffe og en soloppgang til fjells. Den som sakte bretter seg utover landskapet og gir alt glød. Det er en god metafor på hva vi ønsker å gi videre til deg. Noe nytt og friskt. Muligheter. Derfor søker vi tanker og ideer som får det til å krible i magen, og perspektiver som gir gåsehud. Dagny består av Nina og Mayka, som begge har lang erfaring med kommunikasjonsstrategi og tekst. Vi er lidenskapelig opptatt av å formidle gode og ekte historier. Sammen er vi krutt kanon! Rundt oss har vi en hub av morgenfriske og dyktige samarbeidspartnere innenfor sosiale medier, annonsering, søkemotoroptimalisering, grafisk design og innhold (tekst, film og foto). Les mer om noen av samarbeidspartnerne våre her.

 
Nina-sykkel.png

Nina Aamot:
Kreatør og konseptutvikler

Nina er utdannet ved NTNU, UIO og Westerdals Reklameskole (tekstforfatter). Hun har tippa 15 års byråerfaring fra henholdsvis Saatchi & Saatchi i Oslo og Kreator i Hallingdal. Hun har vunnet flere priser for kreativt arbeid i Gullblyanten, Young Guns VM, KM i radio av Stig og Stein og Best YET (Young European Team). Med seg i kofferten har hun også en NM-tittel i frikjøring på ski og et år som lettmatros på seilskuter.

Nina trakter etter filosofi på sykkelsetet, solvarm slåbrok, klare vinterdager, overraskende metaforer, skogen, spontane ideer, folk flest, naturlig lys, arbeidsnever, kaffe ved havet, notater, bjørkeved, bøker og reker til solnedgang.

Nina bor sammen med familien sin på et småbruk i Ål i Hallingdal. Et sånn passe bra pil og bue skudd fra der Mayka vokste opp.

 
Mayka-tre.png

Mayka Brevik:


Mental trener og kommunikasjonsrådgiver

Mayka har en bachelor i informasjon - og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark og en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har 15 års bakgrunn som journalist, kommunikasjonsrådgiver og kommunikasjonssjef fra Drammens Tidende Buskeruds Blad, Nationen, Oslo kommune, SpareBank 1 og Posten Norge. I 2016 vant hun to gull i Farmandprisen som prosjektleder for års- og bærekraftrapporten til Posten Norge. Mayka sertifiserer seg for tiden som PCC coach. Med seg i skattekista har hun også sølv og bronse fra hovedlandsrennet i skiskyting og to år med tinderangling i Lofoten.

Mayka jakter på treklemming, vandring på en sti, filosofiske samtaler, seige skiturer i fjellet, kaffe med utsikt, bållukt, langsom musikk som kan nytes på repeat, bøker med mening, notatbøker og folk med sprø ideer.

Mayka bor i et gammelt hus med skeive gulv på Nesodden, sammen med familien sin.