Vandrende veiledning

Vi tar deg gjerne med ut på en sti eller skogsvei for å finne sylskarpe mål og klare perspektiver. Grunnen til at Dagny bruker naturen aktivt er at hjerneforskning tydelig viser at du tenker klarere når du beveger deg. Dessuten er frisk luft en bonus!

Tema for samtalene kan være alt fra veivalg i livet og i bedriften, til å finne løsninger på utfordringer i gründer - eller lederrollen. Motivasjon, balanse og tidsbruk er også populære samtaleemner. Du kan få vandrende veiledning uavhengig av hvor du bor. Vi jobber ofte på telefon eller Skype. 

Bli forfrisket på YES-energi! Book vandrende veiledning med Mayka.


Kreativ konseptutvikling

God kommunikasjon krever klar tale. Det er når du vet hva du skal fortelle og på hvilken måte du skal si det, at potensiale virkelig begynner å boble. Et tydelig konsept handler kort sagt om å ha en felles retning for de gode ideene. 

Sammen ser vi blant annet nærmere på hvordan du kan finne din unike posisjon i markedet, hvilke grep som må tas for å komme enda nærmere dine kunder, hvordan design kan bygge troverdighet og hva som skjer når du går fra å kommunisere produkt, til å snakke om verdien for dine kunder. Hva er det de egentlig kjøper? Opplevelser, mer tid sammen, livskvalitet, trygghet? 

Tør du å gå litt ut av komfortsonen og se nærmere på hvilke muligheter som ligger i ditt konsept?
Book kreativ konseptutvikling med Nina.

 

«Vandrende veiledning var en utrolig opplevelse! Det er noe helt spesielt med det å gå og prate samtidig. Jeg fikk en oppgave underveis, som forløste mye. Den gjorde at jeg kom meg opp og ut av en vanskelig situasjon som gründer. Jeg stod skikkelig fast og var ganske lei! Jeg kom frem til svarene jeg trengte for å finne glede og fokus igjen.»

Kunstner Line Westgaard.