Dagny-hub’en

 
Kristin.png

Kristin Bækkevold • Oi design og film

Kristin er utdannet innen grafisk design og visuell kommunikasjon, og har 10 års erfaring innen grafisk- og webdesign, sosiale medier og markedsføring. Hun har jobbet både in-house, i byrå, og som selvstendig næringsdrivende. Kristins brede erfaring er en stor fordel når det gjelder å tenke helhetlig kommunikasjon på flere flater. Dagny jubler over å ha en drivende dyktig grafisk designer på lag!

Signe.png

Signe Steinnes • Topptekst

Signe er utdannet journalist, og har over 10 års erfaring som journalist, tekstforfatter, kommunikasjonsrådgiver og redaksjonssjef. Hun har jobbet i aviser og i Postens kommunikasjonsavdeling, og driver nå sitt eget firma, Topptekst. Signe elsker å lage gode tekster som treffer målgruppene og styrker merkevaren. Dagny er heldig som har enda et teksthode i hub’en sin.

Siril.png

Siril Stegane • Communicated by Siril

Siril er utdannet reklame- og merkekommunikatør og prosess- og prosjektleder. Hun har erfaring fra byråjobbing i Oslo, men er nå selvstendig næringsdrivende i Sigdal. Siril tilbyr kundene hjelp med sosiale medier som Instagram og Facebook. Blant annet drifter hun sosiale kanaler, planlegger kampanjer, skriver tekster, tar bilder og holder kurs og foredrag. Siril er opptatt av hvordan mottakeren oppfatter innholdet og hvordan kundene kan tilpasse innholdet sitt i ulike kanaler uten å miste den røde tråden.